AlarminstallatiesAlarminstallaties


Jaarlijks worden er meer dan 65.000 inbraken in Nederland gepleegd. Dit komt neer op meer dan 1.250 inbraken per week.

Op basis van deze statistieken kunnen we stellen dat inbraak nog steeds regelmatig voorkomt. De praktijk leert ons ook dat een inbraak een enorme impact op de slachtoffers heeft.

Beveiliging Totaal maakt zich al jaren sterk voor de veiligheid in en rondom het huis en bedrijf. Naast preventietips, zijn wij actief met verschillende anti-inbraakprojecten. Vaak werken wij daarbij samen met de politie en gemeenten.

Wenst u optimale bescherming tegen inbraak? Kies dan voor een professionele alarminstallatie via de erkende vakman. Daarmee verkleint u aanzienlijk de kans dat u het volgende slachtoffer bent.

Onze alarmsystemen kenmerken zich door eenvoud en gebruiksgemak, met een grote stabiliteit en duurzaamheid. Bediening via smartphone behoort tot de mogelijkheden, dus direct klaar voor de toekomst.

Omdat elke situatie uniek is, komen onze gecertificeerde adviseurs graag bij u langs om u voorlichting en advies te geven en een beveiligingsplan te ontwerpen.

Wilt u de slimme functies en nieuwste mogelijkheden van beveiligingssystemen ervaren? In ons experience center nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken en zo maatwerk te realiseren.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Premium brands

Van den Berge Beveiliging Totaal is preferred supplier van:
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!