CamerasystemenCamerasystemen


In de huidige tijd zijn camerasystemen een onmisbare schakel geworden in de keten van maatregelen om veiligheid te waarborgen. Naast een grote preventieve werking, kunnen opgenomen beelden namelijk bewijzen leveren.

Met moderne technieken en slimme software kunt u uw terrein en eigendommen, dag en nacht monitoren en bewaken, zonder voortdurend diverse schermen in de gaten te hoeven houden. Beveiliging Totaal levert uitsluitend kwalitatief hoogstaande en gebruiksvriendelijke camera's, zodat u altijd beschikt over bruikbare camerabeelden.

Het is bewezen dat met een camerasysteem de kans daalt dat criminelen uw eigendommen als prooi uitkiezen. Bedrijven kiezen daarom vaak voor camera's om het personeel een gevoel van veiligheid en vertrouwen te geven.

Voorwaarde is echter wel dat de juiste componenten worden gebruikt, er een goede projectering aan vooraf gaat maar bovenal dat het systeem deskundig geïnstalleerd en onderhouden wordt.

Beveiliging Totaal beschikt niet alleen over streng geselecteerde merken en componenten, maar ook over experts met jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen, installeren en onderhouden van professionele camerasystemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? In ons experience center nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken en zo maatwerk te realiseren. Ons experience center is op afspraak geopend en gevestigd in onze showroom te Tholen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Premium brands

Van den Berge Beveiliging Totaal is preferred supplier van:
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!