IntercomsystemenIntercomsystemen


Iemand met slechts een swipe op uw smartphone toegang geven tot uw woning of bedrijf? Dat kan, met de revolutionaire oplossingen van Beveiliging Totaal.

Beveiliging Totaal levert en installeert een keur aan intercomsystemen voor appartementen, woningen en bedrijven. Onze intercomsystemen combineren gebruiksgemak, technologie en slim design samen in één systeem, welke in lijn liggen met de hedendaagse architectuur.

Wij beschikken over een breed assortiment met o.a. traditionele intercomsystemen, modulair opgebouwde intercomsystemen met diverse opties en draadloze intercomsysteem waarbij meldingen direct op uw smartphone binnenkomen.

Waar wilt u uw intercom voor gebruiken? Wilt u iemand die bij u aanbelt alleen kunnen spreken of ook kunnen zien? Wilt u met het systeem bezoekers automatisch toegang tot uw woning of bedrijf geven, of juist niet?

Ervaar welk intercomsysteem het beste bij uw situatie past. In ons experience center nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken en zo maatwerk te realiseren.

Ons experience center is op afspraak geopend en gevestigd in onze showroom te Tholen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Premium brands

Van den Berge Beveiliging Totaal is preferred supplier van:
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!