Kluizen



Kluizen


Zoekt u een kluis voor thuis of op het werk om waardevolle spullen in op te bergen?

Schaf een gecertificeerde kluis aan bij de erkende vakman. Beveiliging Totaal heeft kluizen in alle soorten en maten, het meest uitgebreide assortiment kluizen van Nederland.

Wij zijn een one-stop shop voor autokluizen, eurosafes, brandkasten, datasafes, wapenkluizen, afstortkluizen, documentenkasten en sleutelkluizen. Beveiliging Totaal beschikt over een uitgebreid assortiment brandwerende, inbraakwerende of zowel brand- als inbraakwerende kluizen van verschillende weerstandsklassen. Elektronisch of met een sleutel afsluitbaar.

Hierbij kunt u vertrouwen op ons deskundige advies. Wij zijn namelijk landelijk erkend, worden aanbevolen door alle verzekeraars en bieden standaard niet-goed-geld-terug-garantie.

Ervaar het gemak van onze unieke full service: onze professionals leveren en plaatsen kluizen, ongeacht gewicht of grootte, in heel Nederland. Altijd volgens de normen en eisen van verzekeraars en de fabrikant. Dit gebeurt geheel discreet, niemand in uw omgeving zal merken dat u een kluis geleverd krijgt.

Eerst zien en ervaren, dan pas bestellen? In ons experience center nemen wij ruim de tijd om uw wensen te bespreken en zo maatwerk te realiseren.

Ons experience center is op afspraak geopend en gevestigd in onze showroom te Tholen.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Premium brands

Van den Berge Beveiliging Totaal is preferred supplier van:
Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!