SlotenserviceSlotenservice


Herkent u dat? Tijdens het “even snel” naar buiten lopen, valt de deur achter u dicht in het slot. Uw sleutels zijn ineens onvindbaar, terwijl u ze zojuist tóch echt nog had.

Of ontdekken dat de sleutel nog binnen in het slot zit terwijl alle andere deuren en ramen van uw woning of bedrijfspand goed vergrendeld zijn?

Heeft u zich buitengesloten, is uw sleutel afgebroken, bent u uw sleutels kwijt, is het slot kapot of heeft u inbraakschade aan het slot waardoor u niet naar binnen kunt? Niets is zo vervelend als buitengesloten staan en op geen enkele wijze uw eigen huis of bedrijf meer in kunnen.

Geen zorgen, gelukkig staan de erkende en gecertificeerde slotenmakers van Beveiliging Totaal 24/7 paraat om naar u toe komen, om u van dienst te zijn. Bel naar 0166 - 76 50 13 wanneer u de snelste en meest vakkundige slotenservice van de regio nodig hebt.

Ook ’s nachts en in het weekend kunt u altijd een beroep op ons doen. U wordt direct doorgeschakeld naar een van onze slotenmakers, welke u persoonlijk met raad en daad bijstaat en verder helpt.

Wij streven ernaar bij spoedgevallen binnen 20 minuten ter plaatse te zijn, om u snel en vakkundig te helpen. In veel gevallen is dit zelfs sneller.

Nog steeds komen wij regelmatig situaties tegen waarbij door eigen toedoen een slot volledig onbruikbaar is geworden. Het gevolg hiervan is vaak veel schade aan de cilinder, het slot en vaak ook de deur. Dit brengt onnodig hoge kosten met zich mee.

Roep daarom altijd hulp in van de erkende vakman. Onze slotenservice beschikt over specialistisch gereedschap en de modernste technieken om schadevrij op te kunnen lossen, of om noodvoorzieningen te treffen.

Bent u slachtoffer geworden van een inbraak? Ook voor het plaatsen en vervangen van hang- en sluitwerk bent u bij Beveiliging Totaal aan het juiste adres. Of het nu gaat om cilinders, oplegsloten, garagedeur- of raamsloten, wij hebben een ruim assortiment aan goedgekeurd en inbraakwerend hang- en sluitwerk op voorraad en direct leverbaar.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!