Tijdelijke beveiliging


Tijdelijke beveiliging


Heeft u al kennis gemaakt met Guardtower, de nieuwe standaard in tijdelijke beveiliging?

Met haar draai- en kantelbare infraroodcamera’s, digitale recorder, omroepsysteem, mobiele bewegingssensoren, ecologische verlichting en intelligente camerasoftware, is de Guardtower de meest complete, effectieve en kostenbesparende toepassing van tijdelijke beveiliging op de markt verkrijgbaar.

De live camerabeelden zijn voor u altijd en overal ter wereld toegankelijk. Daarnaast beschikt het systeem over de functionaliteit om beelden terug te kijken en alarmmeldingen op afstand te monitoren. Zo houdt u te allen tijde volledige controle over uw project.

De Guardtower is leverbaar in verschillende uitvoeringen, voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Meer dan twintig bedrijven uit de regio vertrouwen daarom voor hun bouwplaatsbeveiling volledig op de Guardtower.

Onze oplossing is ook uitermate geschikt voor de kleinere bouwers in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, industrie en infra. Of het nu gaat om tijdelijke beveiliging voor uw bouwplaats, bedrijventerrein, industrieterrein, solarpark of windpark, bij ons bent u aan het juiste adres.

Jarenlange ervaring op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, zowel op grote als kleine schaal, vormt de basis van ons bewezen en geprezen concept. Ten opzichte van bestaande systemen, blijkt de Guardtower in de praktijk vele malen slimmer en accurater, met tientallen aanhoudingen op heterdaad als resultaat.

Bij Beveiliging Totaal bent u verzekerd van de kwaliteit, betrouwbaarheid en service die u van een gerenommeerd beveiligingsbedrijf mag verwachten. Wederzijds vertrouwen en optimale ontzorging is hierbij onze drijfveer. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, afspraak is afspraak.

Benieuwd hoe de Guardtower u kan ontzorgen? Onze gecertificeerde adviseurs komen graag bij u langs voor een demonstratie op locatie.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak via telefoonnummer 0166 - 76 50 13.


Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Contact
Stuur een WhatsApp!